Tocanita picanta de vita

Printeaza

Tocanita picanta de vita din: carne vită, ardei iuţi, ardei gras galben, ardei gras rosu, vin rosu, supa de vita, ulie, sare, piper, ienibahar.

Tocanita_picanta_de_vita

Ingrediente:

  • 600 g carne vită
  • 3 ardei iuţi
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 250 ml vin roşu
  • 400 ml supă de vită
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ienibahar măcinat

Mod de preparare:

Taie carnea cubuleţe. Căleşte-o. Stinge cu vin. Las-o la înăbuşit zece minute. Adaugă supa de vită, acoperă parţial şi ţine la foc domol mai bine de o oră. La final, potriveşte de sare şi piper.

Cât timp se frăgezeşte carnea în cratiţă, taie legumele rondele. Trage legumele trei minute la tigaie, împreună cu un strop de ulei şi ienibaharul. Când e gata carnea, adaugă legumele şi amestecă. Serveşte în boluri decorate cu verdeaţă

Tocanita picanta de vita

Tocanita_picanta_de_vita

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.