Tocanita picanta de vita
PrinteazaTocanita picanta de vita din: carne vită, ardei iuţi, ardei gras galben, ardei gras rosu, vin rosu, supa de vita, ulie, sare, piper, ienibahar.
Ingrediente:
- 600 g carne vită
- 3 ardei iuţi
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras roşu
- 250 ml vin roşu
- 400 ml supă de vită
- ulei
- sare
- piper
- ienibahar măcinat
Mod de preparare:
Taie carnea cubuleţe. Căleşte-o. Stinge cu vin. Las-o la înăbuşit zece minute. Adaugă supa de vită, acoperă parţial şi ţine la foc domol mai bine de o oră. La final, potriveşte de sare şi piper.
Cât timp se frăgezeşte carnea în cratiţă, taie legumele rondele. Trage legumele trei minute la tigaie, împreună cu un strop de ulei şi ienibaharul. Când e gata carnea, adaugă legumele şi amestecă. Serveşte în boluri decorate cu verdeaţă
Tocanita picanta de vita
Pofta buna!