Fursecuri picante
PrinteazaFursecuri picante din: faina, bicarbonat, sare, unt, margarina, branza rasa, ou, telemea, cascaval, piper, boia.
- 200g făină
- 1 vârf cuţit bicarbonat
- sare
- 50 g unt sau margarină
- 100 g brânză rasă
- 1 ou
Ingrediente crema:
- 100 g unt
- 100 g telemea
- 100 g caşcaval
- sare
- piper
- boia
Mod de preparare:
Se face un aluat, care se frământă, se împarte în două şi se ţine la rece o oră.
Se întinde apoi din fiecare o foaie groasă de 1/2 cm şi se taie cu paharul rondele, nu foarte mari, care se coc.
Se prepară crema frecând untul cu brânzeturile şi condimentele.
După ce s-au copt şi s-au răcit, se lipesc câte două cu cremă, iar deasupra se decorează cu crema trecută prin cornet.
Pe fiecare se pune câte o bucăţică de gogoşar sau de măslină.
Pofta buna!