Placinta cu spanac si branza de capra

Printeaza

Placinta cu spanac si branza de capra din: foitaj, spanac congelat, ceapă, brânză de capră, ouă, unt, alune de padure, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet foitaj
  • 300 g spanac congelat
  • 1 ceapă mică
  • 200 g brânză de capră
  • 2 ouă
  • 1 cub de unt
  • 50 g alune de pădure
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Scoate aluatul din congelator ca să se dezgheţe la temperatura camerei.

Ta­ie ceapa, căleşte-o, adaugă spanacul. Potriveşte de sare şi piper. Când e gata, lasă-le să se răcorească.

Ames­tecă brânza cu ouăle, pune sare. Un­ge fiecare foaie cu unt topit.

Aşază jumătate din straturile de foitaj într-o tavă termorezistentă. Toarnă amestecul de brânză.

Pune spanacul călit peste brânză. Acoperă cu un strat de alune pisate şi cu restul de foitaj.

Dă la cuptorul preîrtcălzit 25 de minute sau până când plăcinta devine aurie.

Placinta cu spanac si branza de capra

Placinta_cu_spanac_si_branza_de_capra

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte gustoasa placinta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.