Salata de praz cu masline si peste

Printeaza

Salata de praz cu masline si peste din: măsline negre, castraveţi muraţi, fir de praz, peşte alb afumat, fulgi de migdale, ulei de măsline.

Salata_de_praz_cu_masline_si_peste

Ingrediente:

  • 50 g măsline negre
  •  4-5 castraveţi muraţi
  •  1 fir de praz
  •  200 g peşte alb afumat
  •  30 g fulgi de migdale
  •  4 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare:

Curăţă prazul şi fierbe-l la abur maximum 5 minute. Scoate-l într-un bol. Prăjeşte uşor într-o tiga­ie antiaderentă (fără să pui ulei) fulgii de migdale. Pune-i în bolul cu praz.

Taie rondele castraveţii muraţi şi peştele în cuburi (chiar dacă e file, verifică-l de oase). Amestecă-le cu legumele. Adaugă măslinele întregi. Stropeşte totul cu ulei de măsline. Serveşte de îndată!

Salata de praz cu masline si peste

Salata_de_praz_cu_masline_si_peste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.