Salata de praz cu masline si peste
PrinteazaSalata de praz cu masline si peste din: măsline negre, castraveţi muraţi, fir de praz, peşte alb afumat, fulgi de migdale, ulei de măsline.
Ingrediente:
- 50 g măsline negre
- 4-5 castraveţi muraţi
- 1 fir de praz
- 200 g peşte alb afumat
- 30 g fulgi de migdale
- 4 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare:
Curăţă prazul şi fierbe-l la abur maximum 5 minute. Scoate-l într-un bol. Prăjeşte uşor într-o tigaie antiaderentă (fără să pui ulei) fulgii de migdale. Pune-i în bolul cu praz.
Taie rondele castraveţii muraţi şi peştele în cuburi (chiar dacă e file, verifică-l de oase). Amestecă-le cu legumele. Adaugă măslinele întregi. Stropeşte totul cu ulei de măsline. Serveşte de îndată!
Salata de praz cu masline si peste
Pofta buna!