Supa de iarna cu somon si masline

Printeaza

Supa de iarna cu somon si masline din: somon proaspăt, capere murate, morcov, castraveţi muraţi, măsline (negre şi verzi), supă de legume, zeama de la o lămâie, ceapă, ulei, sare, patrunjel, piper.

 

Ingrediente:

  •  300 g somon proaspăt
  •  100 g capere murate
  •  1 morcov mic
  •  2 castraveţi muraţi
  •  100 g măsline (negre şi verzi)
  •  1 l supă de legume
  •  zeama de la o lămâie
  •  1 ceapă
  •  ulei
  •  sare
  •  piper
  •  pătrunjel

Mod de preparare:

Căleşte ceapa, adaugă morcovul tăiat fin, caperele scurse şi castra­veţii cubuleţe, toarnă supa de le­gume (zeama de la morcov, păstârnac, ţelină) şi dă-le în clocot.

Spre final, adaugă măslinele în­tregi, peştele fâşii şi zeama de lămâie.

Ţine cinci minute pe foc. Potriveşte de sare şi piper.

Ser­veşte supa cu pătrunjel proaspăt

Supa de iarna cu somon si masline

Supa_de_iarna_cu_somon_si_masline

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.