Supa de iarna cu somon si masline
PrinteazaSupa de iarna cu somon si masline din: somon proaspăt, capere murate, morcov, castraveţi muraţi, măsline (negre şi verzi), supă de legume, zeama de la o lămâie, ceapă, ulei, sare, patrunjel, piper.
Ingrediente:
- 300 g somon proaspăt
- 100 g capere murate
- 1 morcov mic
- 2 castraveţi muraţi
- 100 g măsline (negre şi verzi)
- 1 l supă de legume
- zeama de la o lămâie
- 1 ceapă
- ulei
- sare
- piper
- pătrunjel
Mod de preparare:
Căleşte ceapa, adaugă morcovul tăiat fin, caperele scurse şi castraveţii cubuleţe, toarnă supa de legume (zeama de la morcov, păstârnac, ţelină) şi dă-le în clocot.
Spre final, adaugă măslinele întregi, peştele fâşii şi zeama de lămâie.
Ţine cinci minute pe foc. Potriveşte de sare şi piper.
Serveşte supa cu pătrunjel proaspăt
Supa de iarna cu somon si masline
Pofta buna!