Cheesecake Fără Coacere cu Pepene Galben: Un Deliciu Aromat din: biscuiti digestivi, unt, crema de branza, frisca, zahar, pepene galben, gelatina, menta. Această versiune a clasicului cheesecake combină cremozitatea brânzei cu dulceața subtilă și aroma proaspătă a pepenelui galben, oferind o experiență gustativă unică. Ideal pentru orice ocazie, de la întâlnirile de familie la petrecerile […]
Tarta cu branza, nuca si cirese
PrinteazaTarta cu branza, nuca si cirese din: aluat de foitaj, brânză cu mucegai, miez de nuca, fistic, cirese, stafide, rozmarin, piper dulce, unt
Ingredinete:
- un pachet aluat de foitaj
- 300 g brânză cu mucegai
- 50 g miez de nucă
- 20 g fistic
- 200 g cireşe
- 20 g stafide
- două crenguţe de rozmarin
- un vârf de linguriţă cu piper dulce
- unt
Mod de preparare:
Aluatul de foiitaj se dezgheaţă la temperatura camerei ca să nu se rupă foaia, se întinde pe un tocător şi se presează uşor cu un sucitor.
decupează cercuri cu o cană mai mică sau un pahar şi se aşază în forme de brioşă unse cu unt.
înţeapă din loc în loc cu o furculiţă, se presară stafidele şi fisticul, se aşază în mijlocul fiecărui cerculeţ o bucată de brânză şi trei cireşe.
presară miezul de nucă zdrobit, piper şi rozmarin tocat după gust, se introduc în cuptorul încins, se coc la foc mediu până ce aluatul a crescut şi a devenit auriu.
scot cu grijă ca să nu se sfărâme, se aşază pe un platou, se lasă să se răcească cinci minute, apoi se servesc.
Tarta cu branza, nuca si cirese
Pofta buna!
Cheesecake Fără Coacere cu Pepene Galben: Un Deliciu Aromat