Cornulete delicioase de Hateg

Printeaza

Cornulete delicioase de Hateg din: faina, unt (osanza),zahar, oua, marmelada, miere, dulceata, rahat, zahar pudra.

Cornulete_delicioase_de_Hateg

Ingrediente pentru aluat:

  • 300 g făină
  • 200 g osânză (unt)
  • 100 g zahăr
  • 1 ou
  • 1 gălbenuş

Ingrediente pentru umplutura:

  • 250 g marmeladă
  • miere
  • dulceţuri
  • rahat

Ingrediente pentru glazură:

  • 50 g zahăr pudră.

 

Mod de preparare:

Se frământă toate până când una sunt. Se întinde coca foaie subţire, dar să nu se vadă prin ea. Se taie triunghiuri.

Se pune umplutura, se rulează cornuleţele, se pun, pe tavă unsă, la cuptor încins, cu foc mic, până se închid uşor la culoare.

Se oferă presărate cu zahăr pudră.

Cornulete delicioase de Hateg

Cornulete_delicioase_de_Hateg

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cornulete cu branza feta

Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat:  300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică   Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]

 

Cornulete cu nuci si gem

Cornulete cu nuci si gem din: faina, oua, ulei, praf de copt, zahar, gem, nuci. Ingrediente: Pentru aluat: 300 g făină 150 ml ulei 2 ouă un plic praf de copt 4 linguri apă rece un praf sare o lingură zahăr Pentru umplutură: 350 g gem 50 g nuci   Mod de preparare: Pentru aluat, se […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.