Vinete gratinate cu muguri de pin

Printeaza

Vinete gratinate cu muguri de pin din: vinete, unt, pesmet, muguri de pin, ulei, sare.

 

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 100 g unt
  • 3 linguri pesmet
  • o lingură muguri de pin
  • o lingură ulei
  • sare

Mod de preparare:

Vinetele spălate si uscate se taie felii care se presară cu sare. Se lasă asa timp de 10 minute. Intre timp, mugurii de pin se mărunţesc mai mare si se ames­tecă apoi cu pesmetul.

Adaugă untul moale în amestecul de pesmet si se potri­veşte gustul de sare.

Vinetele se aşază în tavă de cuptor unsă cu ulei, se presară amestecul cu unt si se lasă la cuptor în jur de 25 de minute.

Vinete gratinate cu muguri de pin

Vinete_gratinate_cu_muguri_de_pin

Pofta buna!

 

 

 

Rapane în Sos de Unt și Capere: O Reteta Simplă și Gustoasă

Rapane în Sos de Unt și Capere: O Reteta Simplă și Gustoasă din: rapane, unt, suc de lamaie, capere, sare, piper, frunze de patrunjel. Rapanele în sos de unt și capere reprezintă o rețetă simplă, dar elegantă, ce aduce în prim-plan aromele marine și ușurința preparării. Combinația de rapane, unt, lămâie și capere oferă un […]

Curry de Conopidă cu Aromă Indiană

Curry de Conopidă cu Aromă Indiană din: conopida, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei vegetal, pasta de curry, curcuma, seminte de coriandru, seminte de chimen, lapte de cocos, sare, piper, frunze de coriandru. Curry-ul de conopidă este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru vegetarieni sau pentru oricine dorește să încerce o alternativă mai ușoară la curry-urile cu […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.