Rapane în Sos de Unt și Capere: O Reteta Simplă și Gustoasă din: rapane, unt, suc de lamaie, capere, sare, piper, frunze de patrunjel. Rapanele în sos de unt și capere reprezintă o rețetă simplă, dar elegantă, ce aduce în prim-plan aromele marine și ușurința preparării. Combinația de rapane, unt, lămâie și capere oferă un […]
Vinete gratinate cu muguri de pin
PrinteazaVinete gratinate cu muguri de pin din: vinete, unt, pesmet, muguri de pin, ulei, sare.
Ingrediente:
- 2 vinete
- 100 g unt
- 3 linguri pesmet
- o lingură muguri de pin
- o lingură ulei
- sare
Mod de preparare:
Vinetele spălate si uscate se taie felii care se presară cu sare. Se lasă asa timp de 10 minute. Intre timp, mugurii de pin se mărunţesc mai mare si se amestecă apoi cu pesmetul.
Adaugă untul moale în amestecul de pesmet si se potriveşte gustul de sare.
Vinetele se aşază în tavă de cuptor unsă cu ulei, se presară amestecul cu unt si se lasă la cuptor în jur de 25 de minute.
Vinete gratinate cu muguri de pin
Pofta buna!
Curry de Conopidă cu Aromă Indiană
Curry de Conopidă cu Aromă Indiană din: conopida, ceapa, usturoi, ghimbir, ulei vegetal, pasta de curry, curcuma, seminte de coriandru, seminte de chimen, lapte de cocos, sare, piper, frunze de coriandru. Curry-ul de conopidă este o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru vegetarieni sau pentru oricine dorește să încerce o alternativă mai ușoară la curry-urile cu […]