Burgeri cu Ceapă Roșie Caramelizată din: carne de vita, ceapa rosie, sare, piper, chifle, salata verde, branza cheddar, sos, condimente, ulei de masline, zahar brun, otet balsamic, sare, piper. Burgerii cu ceapă roșie caramelizată sunt o reinterpretare modernă a clasicei rețete de burger, aducând un element dulce și acrișor în combinație cu savoarea bogată a […]
Tocana de fasole cu rosii si dovlecel
PrinteazaTocana de fasole cu rosii si dovlecel din: o conservă mare fasole boabe sau două mai mici, ceapaalba, usturoi, morcovi, dovlecel, supa de vita, roşii în bulion, ulei, pastă de roşii, sare.
Ingrediente:
- o conservă mare fasole boabe sau două mai mici
- o ceapă albă
- 4 căţei usturoi
- 3 morcovi
- un dovlecel
- 250 ml supă de vită
- o conservă mică roşii în bulion
- o lingură ulei
- 2 linguri pastă de roşii
- sare
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se căleşte în ulei ceapa tăiată mărunt. După ce s-a înmuiat, se pune usturoiul si se mai lasă un minut. Se pun roşiile, morcovii, dovlecelul tăiate mărunt si supa. Se dau în clocot, se reduce focul si se mai fierbe 15 minute.
Se pune apoi fasolea, se adaugă pasta de roşii, se acoperă cu un capac şi şe lasă la fiert 30 de minute, amestecând din când în când. La final, se potriveşte gustul de sare.
Tocana de fasole cu rosii si dovlecel
Pofta buna!
Tajine de Vită cu Curmale și Migdale
Tajine de Vită cu Curmale și Migdale din: carne de vita, curmale, migdale, ceapa, usturoi, ulei de masline, ras el hanout, sare, piper, apa, coriandru. Descoperiți o aromă exotică și o combinație inedită de ingrediente în această rețetă de Tajine de Vită cu Curmale și Migdale. Această variantă de tajine aduce împreună bucăți fragede de […]