Paste cu conopida si mazare
PrinteazaPaste cu conopida si mazare din: paste scurte, conopidă, pesmet, ulei, mazăre congelată, ceapa, mozzarella, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g paste scurte
- 500 g conopidă
- pesmet
- ulei
- 100 g mazăre congelată
- 2 cepe
- 100 g mozzarella
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se fierbe conopida în apă cu sare timp de 15 minute si, separat, se pun mazărea si pastele la fiert. Intre timp, în 2 linguri de ulei se căleşte ceapa şi, după ce conopida s-a înmuiat, se scoate de la fiert şi se pune peste ceapă, fărâmiţând-o uşor cu furculiţa.
Se adaugă mazărea şi pastele scurse, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se trage de pe foc. Se pune mozzarella tăiată bucăţi, se presară pesmetul şi se dau pastele la cuptor pentru 10 minute.
Paste cu conopida si mazare
Pofta buna!