Pere in aluat de ciocolata

Printeaza

Pere in aluat de ciocolata din: pere, păstaie vanilie, zahăr, apa, lamie, ciocolată neagră, ouă, unt.

Pere_in_aluat_de_ciocolata

Ingrediente:

  • 4 pere mici
  • o păstaie vanilie
  • 100 g zahăr
  • un litru apă
  • o lămâie

Ingrediente pentru aluat:

  • 125 g ciocolată neagră
  • 3 ouă
  • 80 g unt
  • 50 g zahar
  • 40 g faina

Mod de preparare:

Se curăţă perele de coajă fără a le tăia codiţa si apoi se golesc de căsuţa cu seminţe.

Apa, zahărul, sucul de lămâie si păstaia de vanilie tăiată în două se fierb 2 fninute, se pun perele si se fierb 15 minute.

Se lasă apoi să se răcească în sirop şi se pun la scurs.

Pentru aluat, ciocolata si untul se topesc, iar ouăle cu zahărul se freacă bine. Se adaugă apoi făina si ciocolata cu untul topite.

In forme individuale unse cu puţin unt se aşază câte o pară si apoi se toarnă alua­tul. Se lasă la cuptor pentru 12 minute.

Pere in aluat de ciocolata

Pere_in_aluat_de_ciocolata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.