Rosioara cu praz in vin alb

Printeaza

Rosioara cu praz in vin alb din: fileuri de roşioară, fire praz, vin alb , ulei, unt, sare.

Rosioara_cu_praz_in_vin_alb

Ingrediente:

  •  8 fileuri de roşioară
  •  2 fire praz
  •  50 ml vin alb 
  •  o lingură ulei
  •  o nucă unt
  •  sare

Mod de preparare:

De la praz se opreşte doar partea albă, care se taie rondele şi se sotează 15 minute în ulei. Apoi, se adaugă vinul şi se lasă pe foc până ce se evaporă.

Peştele se rumeneşte 2 minute în unt topit, se presară cu sare şi se scoate. Intr-un vas de cuptor se pune un strat de praz, deasupra peştele şi untul topit în care s-a rumenit, se potriveşte de sare şi se dă la cuptor aproximativ 10 minute.

Rosioara cu praz in vin alb

Rosioara_cu_praz_in_vin_alb

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.