Supa-crema de praz cu lapte
PrinteazaSupa-crema de praz cu lapte din: praz, cartof, ceapă, ulei, supă de pui, lapte, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 fire praz
- un cartof mare
- o ceapă
- 2 linguri ulei
- 500 ml supă de pui
- 500 ml lapte
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se reţine numai partea albă de la praz, care se spală sub un jet de apă rece si se taie apoi rondele. In ulei se pune ceapa la călit şi după ce s-a înmuiat, se adaugă prazul. Se lasă cât să devină translucid si să se topească puţin.
Se adaugă cartoful tăiat, supa de pui şi se lasă la fiert 35 de minute. Se pune compoziţia în blender si se mixează bine, după care se adaugă laptele, se amestecă si se verifică gustul.
Supa-crema de praz cu lapte
Pofta buna!
Foarte buna supa crema de praz