Tocanita dreasa cu spanac
PrinteazaTocanita dreasa cu spanac din: spanac, ceapa, ou, faina, smantana, pasta de tomate, sare, piper.
- 1,5 kg spanac
- 1 ceapă
- 1 ou
- 2 linguri făină albă
- 3-4 linguri smântână
- pastă de tomate
- sare şi piper după gust
Mod de preparare:
Speli bine spanacul şi îl pui la fiert cu 2-3 căni cu apă. îrtre timp căleşti ceapa, adaugi bulionul şi când spanacul este fiert torni în oală ceapa şi bulionul.
Desfaci făina cu puţină apă şi o adaugi în oală amestecând mereu. După ce a dat în clocot ca să fiarbă făina, tragi oala de pe foc şi o laşi 5 minute să se răcească.
Baţi un ou cu smântână şi după cele 5 minute îl adaugi peste spanac. La final, potriveşti de sare şi piper.
Poftă bună!