Marinată cu legume crude pentru carnea de vânat

Printeaza

Marinată cu legume crude pentru carnea de vânat

  • Pentru 3 kg carne de vânat’: 100 ml oţet, 200 ml vin, 50 ml ulei, boabe de piper şi ienibahar, foi de dafin, 1 ceapă, 1 telină (ceapa şi ţelina se taie în felii subţiri), 1 ramură de cimbru, 1 căpăţână de usturoi zdrobit, sare.
  • Componentele se amestecă împreună şi cu compoziţia obţinută se ung bucăţile de carne, se aşază îndesat într-un vas smăltuit şi se ţin la rece.
  • Carnea marinată în acest fel poate sta câteva zile; nu se scoate din marinată decât în momentul pregătirii mâncării, altfel se înnegreşte.

Marinată cu legume crude pentru carnea de vânat

Marinată cu legume crude pentru carnea de vânat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.