Hamburger de casa cu branza topita din: chifle, carne tocată, frunze salată, roşii, ceapă roşie, brânză topită, margarină, sos după gust.
Ingrediente:
4 chifle
400 g carne tocată
4 frunze salată
2 roşii
o ceapă roşie
8 felii brânză topită
20 g margarină
sos după gust
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, margarina se topeşte până face spumă. între timp, se modelează între palmele umezite patru chiftele ca pentru hamburger din carnea tocată. Acestea se pun apoi să se prăjească în margarină.
Se întorc si, în momentul în care s-au rumenit, se aşază pe fiecare câte o felie de brânză topită.
Se taie chiflele, se ung cu restul de brânză topită si se dau 2 minute la microunde.
Se scot chiflele şi la mijloc se pun carnea, ceapa si roşiile rondele, salata si sosul.
Hamburgeri cu chips-uri de cartofi din: cartofi dulce, ulei de masline, sare, boia de ardei, maioneza, ardei iute, piper cayenne, boia de ardei, carne tocata, ulei de masline, chfle, usturoi. Ingrediente chips-uri de cartofi: 1 cartof dulce, decojit 1 1/2 lingurita ulei de masline 1 lingurita de sare 1/2 lingurita boia de ardei Ingrediente sos de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.