Cartofi umpluti cu carne si legume

Printeaza

Cartofi umpluti cu carne si legume din: cartofi, carne tocată amestec,  ceapă, morcov, ulei, sare, piper, brânză topita.

 

Ingrediente:

  •  8 cartofi medii
  •  300 g carne tocată amestec
  •  o ceapă
  •  un morcov
  •  2 linguri ulei
  •  sare
  •  piper
  •  un tub subţire brânză topită

 

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în coajă, într-un vas acoperit.

Intre timp, ceapa tăiată mărunt si mor­covul răzuit se pun la călit în ulei si, după ce s-a înmuiat ceapa, se adaugă carnea tocată.

Se desface cu lingura de lemn şi se lasă pe foc până ce şi-a schimbat culoarea şi s-a împuţinat.

Se trage de pe foc şi se potriveşte de sare şi piper. Cartofii fierţi se lasă un pic să se răcorească, se scobesc, iar miezul fiert se amestecă bine cu carnea şi se umplu apoi cartofii.

Se aşază cartofii în tava de copt, se pune puţină brânză pe fiecare, apoi se lasă aproximativ 10 minute la cuptor să se gratineze frumos.

 

Cartofi umpluti cu carne si legume

Cartofi_umpluti_cu_carne_si_legume

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.