Fursecuri de ciocolata si vanilie
PrinteazaFursecuri de ciocolata si vanilie din: unt moale, zahar, oua, esenta de vanilie, bicarbonat, sare, faina, cacao, ciocolată amaruie.
Ingrediente:
- 250 g unt moale
- 125 g zahăr
- 2 ouă
- o fiolă subţire esenţă vanilie
- o linguriţă bicarbonat
- un praf de sare
- 560 g făină
- 2 linguri cacao
- 100 g ciocolată amaruie
Mod de preparare:
Se freacă untul cu zahărul până ce amestecul se dublează ca volum, apoi se pun ouăle, unul câte unul, amestecând, după fiecare.
Se adaugă vanilia si se amestecă. Făina se amestecă cu cacaua, bicarbonatul si sarea si se cerne amestecul.
Se pune apoi amestecul de făină peste cel cu ouă si apoi se adaugă jumătate din cantitatea de ciocolată rasă sau tăiată foarte mărunt la cuţit.
Se pun apoi din aluat, cu linguriţa, în tava de copt mici bile, se presară peste fiecare restul de ciocolată si se coc 12 minute.
Fursecuri de ciocolata si vanilie
Pofta buna!