din: oua, zahar, faina, iaurt, coaja si zeama de portocale, extract de vanilie, unt, praf de copt, sare. Portokalopita este o desert tradițional grecesc cunoscut pentru gustul său bogat de portocale și textura sa fragedă. Ingrediente: 6 ouă 1 cană de zahăr 1 cană de făină 1 cană […]
Reteta zilei: Salata de naut
PrinteazaSalata de naut din: naut, ulei de masline, sare de mare, menta, lamaie, suc de lamaie.
Poate te intereseaza si Salata cu naut si bulgur
Ingrediente:
- 3 căni năut fiert
- 3 linguri ulei de masline
- 3/4 linguriță sare de mare
- 3 linguri frunze de menta, tocata
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 2 lingurite suc proaspat de lamaie
Mod de preparare:
Într-un castron mare, amestecati năutul în ulei de măsline, cu sare, menta, coaja de lamaie si sucul de lamaie.
Serviti la temperatura camerei.
Salata de naut
Pofta buna!
Oțetul de vin: Tipuri, Beneficii și Utilizări în Bucătărie – Ghid Complet
Ghid Complet. Otetul de vin este un lichid acru și aromat obținut din fermentarea alcoolică și oxidarea vinului. Producția de oțet de vin implică mai multe etape, iar calitatea sa poate varia în funcție de tipul de vin folosit, metoda de producție și timpul de […]
din: carne de vita, chifle, brana cheddar, ceapa rosie, frunze de laptuca, rosie, bacon , ketchup, maioneza, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de vită măcinată (20% grăsime) 4 chifle pentru burger 4 felii de brânză cheddar 1 ceapă roșie, feliată subțire 4 frunze de lăptucă iceberg 4 felii de […]
Nu stiu cum puteti sa mancati naut, n-are nici un gust
Mie una imi place nautul, daca dvs nu va place, nu inseamna ca nimanui nu-i place si salata asta este foarte buna