Salata de rucola cu mango caramelizat
PrinteazaSalata de rucola cu mango caramelizat din: mango, unt, zahar brun, mozzarella de bivolita, ulei de masline, zeama de lamaie, rucola, migdale, otet balsamic, sare, piper.
- 1 mango
- 2 linguri de unt
- 1 linguriţă de zahăr brun
- 200g mozarella de bivoliţă
- 1 lingură ulei de măsline
- 1/2 lingură zeamă de lămâie
- 200g rucola
- 20g felii de migdale
- oţet balsamic
- sare şi piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se topeşte untul, după care se adaugă felii de mango şi se lasă pe foc timp de 5 minute.
După 5 minute se adaugă zahărul brun şi se mai lasă încă 3 minute, până când feliile de mango sunt frumos caramelizate.
Pe un platou se aşează rucola, se adaugă o emulsie din ulei, zeamă de lămâie, sare şi piper, urmată de feliile de mango, mozarella tăiată bucăţi şi feliile de migdale.
Se presară piper şi se adaugă oţetul balsamic. Se serveşte imediat.
Pofta buna!