Reteta prajitura cu branza de vaci

Printeaza

Reteta prajitura cu branza de vaci din: unt, zahar, coaja de lamaie, faina, galbenus, migdale, praf de copt, branza de vaci, oua, amidon, sare.

 

Ingrediente aluat:

  • 250 g unt moale
  • 125 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 galbenus
  • 375 g faina
  • 50 g migdale taiate marunt
  • 2 lingurite rase praf de copt

 

Ingrediente umplutura :200 g unt moale, 200 g zahar, 1 kg branza de vaci (20% grasime), 4 oua, 40 g amidon, 1 varf de cutit sare, 1 plic zahar vanilat, zeama si coaja rasa de la o lamaie si de la o portocala.

 

Mod de preparare:

Reteta prajitura cu branza de vaci: freaca untul spuma si se adauga amestecand intruna zaharul si zaharul vanilat. incorporeaza coaja rasa de lamaie si galbenusul, apoi faina, migdalele si praful de copt si se amesteca bine.

tapeteaza o forma rotunda cu hartie pentru copt, se pune pe fund jumatate din aluat, se intinde, apasandu-l cu degetele, si se coace 15 minute in cuptorul incins la 175C.

freaca untul cu zaharul, se adauga branza de vaci bine scursa si restul ingredientelor, se amesteca bine si se intinde peste aluatul din tava.

Deasupra se presara razatura si se coace 45 de minute la aceeasi temperatura.

acopera prajitura, se reduce temperatura la 150C, se mai lasa sa se coaca inca 60 de minute si pe urma se stinge focul si se lasa sa se raceasca in cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă

Cotlet de Porc Pane – Rețetă Delicioasă din: cotlet de porc, sare, piper, oua, pesmet, faina, ulei vegetal. Cotletul de porc pane este un preparat clasic și iubit în bucătăria internațională. Această rețetă a cucerit inimile gurmanzilor din întreaga lume datorită texturii fragede a cărnii de porc, acoperite cu un strat crocant și arome delicioase. […]

Mic Dejun Echilibrat cu Fulgi de Ovăz și Fructe

Mic Dejun Echilibrat cu Fulgi de Ovăz și Fructe din: fulgi de ovaz, lapte, banana, nuci, miere, fructe de padure. Ingrediente: 1/2 ceașcă de fulgi de ovăz 1 ceașcă de lapte (poate fi lapte de vacă, lapte vegetal sau apă) 1 banană mare, tăiată în felii 1/4 ceașcă de nuci sau migdale tocate 1 linguriță […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.