Cartofi la cuptor cu rozmarin si usturoi din: cartofi, ulei, usturoi, rozmarin, unt, marar, sare, piper.
Ingrediente:
4-5 cartofi
5-6 linguri ulei
5 căţei usturoi
2-3 crenguţe rozmarin
3-4 linguri unt
1 legătură mărar
sare
piper
Mod de preparare:
Cureţi cartofii de coajă şi îi tai bucăţi. îi pui într-un vas şi-i amesteci cu uleiul, usturoiul tăiat bucăţi mari, crenguţele de rozmarin, mărarul tocat şi sare şi piper, după gust.
Aşezi cartofii într-o tavă, pui din loc în loc câte 1 lingură de unt şi îi ţii la cuptor la foc mic, aproximativ 1 oră, până când capătă o crustă arămie.
Din când în când, îi întorci cu o spatulă pentru a se rumeni uniform.
Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, cartofi, ceapa, rozmarin, usturoi. Ingrediente: 2 cotlete de porc, dezosate sare si piper 3 linguri ulei de măsline 1 kg cartofi, taiati sferturi 2 cepe, taiate bucati 1 crenguta de rozmarin, fin tocat 3 catei de usturoi, […]
Cartofi noi copti la cuptor din: cartofi, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 2 kg cartofi noi 4 linguri ulei de măsline 2 lingurițe sare sare și piper, dupa gust Mod de preparare: Spălați cartofii si adaugati intr-o oala. Acoperiti cu apa, adaugati 2 lingurite sare si fierbeti 25-30 de minute. Scurgeti si uscati. Zdrobiti […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.