Ciuperci taranesti cu dovlecel si cascaval din: ceapa, dovlecel, ciuperci, cascaval, oua, smantana, lapte, unt, sare, piper, rozmarin.
Ingrediente:
2 cepe
1 dovlecel
5 ciuperci
200 g caşcaval
2 ouă
100 g smântână
2 linguri cu lapte
unt
sare
piper
rozmarin
Mod de preparare:
Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în puţin unt. Adaugă dovlecelul tăiat rondele şi ciupercile feliate.
Presară un praf de sare şi piper şi lasă să se înăbuşe până scade toată zeama pe care o lasă legumele.
Separat, amestecă bine caşcavalul cu ouăle bătute cu smântână, laptele, sare şi piper.
Unge cu unt un vas de ceramică sau termorezistent şi aşază un strat din compoziţia de caşcaval ras, unul de legume, altul de caşcaval şi puţin rozmarin.
Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20 de minute.
Ciuperci taranesti cu verdeata din: ciuperci, lamaie, unt, patrunjel, sare. Ingrediente: 10-12 ciuperci mari 1/2 lămâie 2 linguri cu unt pătrunjel tocat sare Mod de preparare: Curăţaţi ciupercile de urmele de pământ, scoateţi-le codiţele şi înlăturaţi partea care a stat în pământ. Ceea ce rămâne spălaţi bine, tocaţi mărunt şi puneţi într-o cratiţă […]
Ciuperci taranesti cu patrunjel din: ciuperci, lamaie, unt, patrunjel, sare. Ingrediente: 10-12 ciuperci mari 1/2 lămâie 2 linguri cu unt pătrunjel tocat sare Mod de preparare: Curăţaţi ciupercile de urmele de pământ, scoateţi-le codiţele şi înlăturaţi partea care a stat în pământ. Ceea ce rămâne spălaţi bine, tocaţi mărunt şi puneţi într-o cratiţă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi place tigaia cu ciuperci si cascaval