Peste cu banane si curry

Printeaza

Peste cu banane si curry din: fileuri de peşte, banane, unt, curry pudră, făină de grâu, sare, piper măcinat.

Ingrediente:Peste cu banane si curry

  • 12 fileuri de peşte
  • 6 banane
  • 125 g unt
  • 1 linguriţă curry pudră
  • 75 g făină de grâu
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Se curăţă bananele şi se taie în două, pe lungime. Se dau prin făină fileurile de peşte şi se prepară în tigaie, la foc mic, în jumătate din cantitatea de unt.

Se sărează şi se piperează, după gust. în restul de unt, într-o altă tigaie, se prepara bananele. Se scot împreună pe platoul de servire, alternându-se.

Se servesc pudrate cu curry.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. N-am auzit de combinatia asta de peste cu banane, hai sa fim seriosi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.