Chiftele cu naut si chimen

Printeaza

Chiftele cu naut si chimen din: năut, fasole cu bob mic, ceapă, usturoi, pătrunjel, faina, chimen măcinat, coriandru măcinat, boia dulce, busuioc, sare, ulei.

 

Ingrediente:

  • 200 g năut
  • 500 g fasole cu bob mic
  • o ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • o legătură pătrunjel
  • 3 linguri făină
  • o linguriţă chimen măcinat
  • o linguriţă coriandru măcinat
  • o linguriţă boia dulce
  • 3 linguri busuioc
  • sare
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare:

Năutul si fasolea se pun la înmuiat peste noapte si apoi, a doua zi, se scurge apa si se pun la fiert 45 de minute.

Se mixează boabele fierte si li se adăugă pătrunjelul, usturoiul si ceapa tocate mărunt, făina, condimentele si sarea.

Se amestecă bine, se adaugă un pic de apă, dacă e prea tare compoziţia, si se lasă 30 de minute

. Apoi, se modelează chiftelele care se prăjesc în ulei.

 

Chiftele cu naut si chimen

Chiftele_cu_naut_si_chimen

Pofta buna!

 

 

 

 

Chiftele de pui cu parmezan

Chiftele de pui cu parmezan din: piept de pui, oua, cascaval, parmezan, faina, ceapa verde, patrunjel verde, marar verde, sare, piper, ulei. Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 2 ouă mari 2 linguri cașcaval dat pe răzătoarea mare 1 lingură parmezan ras 1-2 linguri făină 1 ceapă verde 2-3  re pătrunjel verde 2-3  […]

Chiftele cu piure si sos tomat

Chiftele cu piure si sos tomat din: carne tocata, ceapa, cartofi, oua, verdeata, usturoi, sare, piper, ulei, faina, lapte, margarina, suc de rosii, amidon. Ingrediente chiftele: 1 ½ kg carne tocată amestec 2 cepe 4 cartofi 3 ouă verdeață 100 g usturoi sare piper ulei pentru prăjit făină Ingrediente piure si sos: 5 kg cartofi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.