Rulada moldoveneasca cu amestec de carne si hrean

Printeaza

Rulada moldoveneasca cu amestec de carne si hrean din: carne de vită si porc(în cantităţi egale), ouă, zarzavat pen­tru supă, hrean, unt.

Ingrediente:Rulada moldoveneasca cu amestec de carne si hrean

  • 1 kg carne de vită + porc (în cantităţi egale)
  • 8 ouă fierte tari
  • zarzavat pen­tru supă
  • 5 bucăţi hrean
  •  1 1/2 pachet unt

 

Mod de preparare:

Carnea o fierbi împreună cu zarzavaturi ca pentru supă. Treci apoi carnea şi zarzavatul de 2 ori prin maşina de tocat. Amesteci compoziţia cu sare şi pi­per şi cu 3/4 pachet unt.

Ouăle fierte tari le treci prin maşina de tocat, apoi le amesteci cu sare şi piper, pătrunjel tocat şi o lingură de unt.

Hreanul îl dai pe răzătoarea mică, îl ames­teci cu sare şi oţet, apă şi restul de unt.Jei o foaie de celofan, o ungi cu ulei, aşezi carnea tocată, ouăle, hreanul şi rulezi. Laşi rula­da la rece până a doua zi, apoi o serveşti ca aperitiv.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.