Carnati de peste cu cimbru si usturoi

Printeaza

Carnati de peste cu cimbru si usturoi din: carne de peşte (cod, merluciu, şalău), usturoi, piper, cimbru, sare, mirodenii pentru carnati, mate de porc sau de oaie.

 

Ingrediente:

  • 2 kg carne de peşte (cod, merluciu, şalău)
  • 3-4 căpăţâni de usturoi
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • mirodenii pentru cârnaţi
  • maţe de porc sau de oaie

Mod de preparare:

Peştele îl cureţi, îl speli, îi tai capul, îi scoţi oasele şi tai carnea în bucăţi. Cureţi usturoiul, îl pisezi, adaugi 2-3 linguri de apă şi îl treci împreună cu carnea de peşte prin maşina de tocat.

Adaugi mirodenii pentru cârnaţi, sare, pi­per, cimbru şi cu pasta obţinută umpli maţele, pe care în prealabil le-ai spălat bine, le-ai întors şi pe dos să le speli şi apoi le-ai ţinut pentru 1 oră în oţet.

Cârnaţii îi laşi la rece aproximativ 3-4 ore, după care poţi să-i prăjeşti în ulei.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Frigarui din peste cu carnati

Frigarui din peste cu carnati din: file de peste, ciuperci, kaizer, carnati, castravete, rosii, usturoi, ulei, sare, piper, mustar. Ingrediente: 1 kg file peşte 150 g ciuperci 150 g kaizer 150 g cârnaţi 1 castravete (de seră) 4 roşii (mai tari) 3 căţei de usturoi ulei sare piper muştar   Mod de preparare: Se spală […]

 

 

Carnaţi din carne de peşte

Cârnaţi din carne de peşte: carne de peste, usturoi, orez, boia dulce, mate de porc, piper. Ingrediente: 10 kg carne de peşte (crap sau caras) 1 kg usturoi 500 g orez sare boia dulce mate de porc piper   Mod de preparare: Toci carnea de peşte, după ce ai scos toate oasele şi pieliţa. Fierbi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • Carnati de peste
  • https://www restaurantedelux ro/carnati-peste-cimbru-usturoi html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.