Prajituri cu ciocolata, miere si cacao din: ciocolată amăruie, oua, faina, zahar pudra, nes, zahar vanilat, praf de copt, miere, cacao, ulei.
Ingrediente:
100 g ciocolată amăruie
2 ouă
200 g făină
150 g zahăr pudră
2 pliculeţe nes
1 pliculeţ zahăr vanilat
1/2 pliculeţ praf de copt
4 linguri miere
1 lingură cacao
1 lingură ulei
Mod de preparare:
Ciocolata o rupi bucăţele şi o pui la topit într-o lingură de ulei. Când s-a topit, o iei de pe foc şi o laşi câteva minute, după care adaugi peste ea ouăle, nesul, zahărul vanilat, mierea şi 100 g de zahăr pudră din cele 150 g.
Amesteci energic, până obţii o compoziţie vâscoasă, într-un castron pui făina, cacaua, praful de copt, le amesteci bine şi peste ele adaugi crema de ciocolată preparată anterior.
Amesteci totul bine, iar aluatul rezultat îl dai la frigider pentru 2 ore.
După acest timp, din aluat formezi biluţe pe care le treci pe rând prin zahărul pudră rămas.
Aşezi biluţele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi ie dai la cuptrul preîncălzit, la 175°C, pentru 15 minute.
Prajitura crocanta cu piersici din: piersici, esenta de vanilie, sirop de artar, faina, scortisoara, inghetata, migdale, faina de migdale, ulei de nuca de cocos, sirop de artar. Ingrediente: 5 piersici, feliate 2 lingurite esenta de vanilie 2 linguri de sirop de artar 1 lingura de faina ¼ lingurita de scortisoara Inghetata pentru servire Pentru topping […]
Prajitura cu migdale si castane din: lapte, unt, faina, zahar tos, drojdie, ou, sare, piure de castane, castane, zahar vanilat, migdale, zahar pudra. Ingrediente: 200 ml lapte dulce 50 g unt 400 g făină 60 g zahăr tos 7 g drojdie uscata un ou un vârf de linguriţă de sare 200 g piure de castane 100 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.