Aluat pentru beignets

Printeaza

Aluat pentru beignets din: făină albă de grâu, gălbenuşuri, apă din congelator.

 

Ingrediente:Aluat pentru beignets

  • 150 g făină albă de grâu
  • 12 gălbenuşuri
  • 300 ml apă din congelator

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine într-un shaker apa şi gălbenuşurile.

Se toarnă într-un castron şi se omogenizează uşor făina, folosindu-se o furculiţă, rămânând puţin grăunţoasă.

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Astea sunt gogosi, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.