Cod cu porumb copt si coriandru
PrinteazaCod cu porumb copt si coriandru din: cod, suc de lămâie, usturoi, porumb copt, ardei gras, sare, piper ardei iute, coriandru verde, ulei de măsline.
- cod
- suc de lămâie
- 1 căţel de usturoi
- 1 porumb copt
- 2 ardei graşi diferit coloraţi
- sare
- piper proaspăt măcinat
- 1 ardei iute, mai mic
- coriandru verde tocat foarte fin
- ulei de măsline
Mod de preparare:
Se prepară un amestec pentru marinarea peştelui prin omogenizarea perfectă a unui căţel de usturoi zdrobit, unui ardei iute, cu seminţe cu tot, mărunţit fin, sucul de la o lămâie mai verde, puţin sos de soia, sare şi piper.
In acest amestec, se lasă peştele, pentru minimum o jumătate de oră, nedepăşindu-se însă o oră. Peştele se prepară la grătar, pe cărbuni, fără a se unge cu ulei.
Se întoarce de mai multe ori, pe toate feţele, pentru a fi crocant la exterior. Se pune pe platoul de servit, peste salsa.
Pofta buna!
Foarte buna combinatia de cod cu porumb!