Cartofi cu branza de vaci

Printeaza

Cartofi cu branza de vaci din: branza de vaci, zer, sos Worcester, ceapa, sare, ridichi, piper, piper Cayenne, miere, ceapa verde, cartofi.

Ingrediente: Cartofi cu branza de vaci

  • 500 g branza de vaci
  • 1/8 l zer
  • cateva picaturi de sos Worcester
  • 1 ceapa
  • sare
  • 1 legatura ridichi
  • piper macinat
  • 1 varf de cutit piper de Cayenne
  • 1 lingurita miere
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • 1,2 kg cartofi fierti

 

Mod de preparare:

Se pun intr-un castron zerul, branza de vaci si sosul Worcester si se amesteca bine de tot.

Ceapa curatata se toaca marunt.Ridichile curatate si spalate se taie felii sau fasii subtiri.

Se incorporeaza ceapa si ridichile in branza de vaci, se sareaza, se pipereaza si se adauga mierea. Coditele de ceapa verde se spala, se taie fasii si se introduc si ele in compozitie.

Se curata cartofii, se pun pe farfurii (sau pe un platou), se acopera cu amestecul de branza si zer, se garnisesc si se servesc imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.