Carnati de iepure si porc – usor de preparat
PrinteazaCarnati de iepure si porc din: carne de porc, iepure, sare, piper, usturoi, intestine subţiri de porc.
- 2 kg carne de porc
- o jumătate iepure
- sare
- piper
- 4 căţei de usturoi
- intestine subţiri de porc
Mod de preparare:
Pulpele şi muşchii de la un iepure tânăr, 2 kg carne de porc grasă şi 3 căţei de usturoi le dai prin maşina de tocat carne. Frămânţi bine compoziţia cu sare, piper şi puţină apă.
Umpli cu această compoziţie intestinele şubţiri, folosind maşina de tocat prevăzută cu pâlnie pentru umplut cârnaţi.
Dai carnaţii la rece şi la vânt şi îi serveşti prăjiţi în untură sau ulei, ori la cuptor. Alături de cârnaţi pui o garnitură de cartofi pai şi murături.
Pofta buna!