Tempura de vita din: carne de vita, faina alba, apa rece, ou, sare, ulei vegetal. Carnea este învelită într-o pastă de tempura ușoară și crocantă și apoi prăjită până devine aurie. Această mâncare oferă o combinație delicioasă între gustul savuros al cărnii și textura crocantă a acoperirii de tempura. Ingrediente: 250 g carne (de preferat […]
Tempura – specialitate japoneza
PrinteazaTempura – specialitate japoneza din: făină de grâu, ou, apă, ulei. Tempura este o metodă de gătire japoneză care implică acoperirea bucăților de alimente cu o pastă subțire de aluat și apoi prăjirea lor în ulei.
Această tehnică se folosește în principal pentru legume și fructe de mare, dar poate fi aplicată și altor tipuri de alimente. Tempura este renumită pentru crusta crocantă și ușurința cu care se pregătește.
- făină de grâu
- ou
- apă
- ulei
Mod de preparare:
Se prepară din făină, ou şi apă rece mici găluşte, de formă cilindrică. Se scufundă în ulei fierbinte.
Tempura – specialitate japoneza
Pofta buna!
Tempura de legume si fructe de mare
Tempura de legume si fructe de mare din: faina, ou, apa rece, sare, ulei vegetal, legume, fructe de mare. Tempura este o delicioasă și populară tehnică de gătit din bucătăria japoneză, care implică prăjirea în ulei a diferitelor tipuri de alimente învelite într-un aluat subțire și crocant. Această tehnică de prăjire este adesea folosită pentru […]
Tempura de pui din: piept de pui, faina, amidon de porumb, praf de copt, sare, ou, apa rece, ulei, sos de soia. Tempura este o delicioasă și populară tehnică de gătit din bucătăria japoneză, care implică prăjirea în ulei a diferitelor tipuri de alimente învelite într-un aluat subțire și crocant. Această tehnică de prăjire este […]