Pate cu carnaciori si carne de miel
PrinteazaPate cu carnaciori si carne de miel din: ficăţei de pasăre, carnaciori, carne slabă de miel, usturoi, maghiran, cimbru, sare, boia, oua, şampanie.
- 500 g ficăţei de pasăre
- 450 g cârnăciori
- 450 g carne slabă de miel
- 2 căţei de usturoi
- 1 linguriţă maghiran
- 1 linguriţă cimbru
- 1 linguriţă sare
- 1 linguriţă boia
- 4 ouă
- 1 1/2 ceaşcă şampanie
Mod de preparare:
Toci carnea, cârnăciorii şi ficăţeii, îi amesteci şi freci bine până se omogenizează.
Adaugi usturoiul zdrobit, măghiranul, cimbrul, boiaua şi sare. Adaugi ouăle bătute şi şampania.
Torni compoziţia intr-un vas uns şi tapetat şi coci în cuptorul încins două ore.
Laşi să se răcorească şi răstorni vasul pe un platou sau tai felii în vas.
Pate cu carnaciori si carne de miel
Pofta buna!