Friptura de vita din: vrabioara, sare, unt, ulei de masline. Ingrediente: 1 bucata vrabioara sare grunjoasă ulei de măsline etravirgin 100 g unt Mod de preparare: Se presară sarea peste bucata de carne şi apoi se stropeşte cu puţin ulei. Se lasă carnea la temperatura camerei 15 minute, acoperită cu un capac. Intre […]
Friptura de vita cu ghimbir si usturoi
PrinteazaFriptura de vita cu ghimbir si usturoi din: carne de vită, usturoi, ghimbirt, piper, zahăr, ulei, esenţă de tamarind.
- 800 g carne de vită
- usturoi pisat
- ghimbir mărunţit
- piper
- zahăr
- ulei
- esenţă de tamarind
Mod de preparare:
Spălaţi carnea şi tăiaţi-o în patru părţi egale, apoi marinaţi aceste bucăţi de carne cu usturoi, piper, zahăr, ghimbir şi esenţă de tamarind.
Le lăsaţi la marinat opt ore. Prăjiţi bucăţile de vită la foc mare, timp de două minute, pe fiecare parte.
Puneţi-le pe un platou şi serviţi cu salată verde.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Friptura de vita cu piure de cartofi si legume
Friptura de vita cu piure de cartofi si legume din: muschi de vita, cartofi, patrunjel, pastarnac, morcovi, usturoi, lamaie, rozmarin, patrunjel, cimbru, unt, vin, smantana, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 1 bucata muschi de vita 1½ kg cartofi 1 radacina patrunjel, curatata 1 radacina pastarnac, curatata 2 morcovi, curățați 2 catei usturoi, tocat 1 […]
Pofta buna!