Friptura de vita cu ghimbir si usturoi

Printeaza

Friptura de vita cu ghimbir si usturoi din: carne de vită, usturoi, ghimbirt, piper, zahăr, ulei, esenţă de tamarind.

Ingrediente:Friptura de vita cu ghimbir si usturoi

  • 800 g carne de vită
  • usturoi pisat
  • ghimbir mărunţit
  • piper
  • zahăr
  • ulei
  • esenţă de tamarind

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea şi tăiaţi-o în patru părţi egale, apoi marinaţi aceste bucăţi de carne cu usturoi, piper, zahăr, ghimbir şi esenţă de tamarind.

Le lăsaţi la marinat opt ore. Prăjiţi bucăţile de vită la foc mare, timp de două minute, pe fiecare parte.

Puneţi-le pe un platou şi serviţi cu salată verde.

 

Pofta buna!

 

 


poate te intereseaza si:

Friptura de vita

Friptura de vita (vrabioara)

Friptura de vita din: vrabioara, sare, unt, ulei de masline. Ingrediente: 1 bucata vrabioara sare grunjoasă ulei de măsline etravirgin 100 g unt     Mod de preparare: Se presară sarea peste bucata de carne şi apoi se stropeşte cu puţin ulei. Se lasă carnea la temperatura camerei 15 minute, acoperită cu un capac. Intre […]

Reteta zilei: Friptura de vita cu piure de cartofi si legume

Friptura de vita cu piure de cartofi si legume din: muschi de vita, cartofi, patrunjel, pastarnac, morcovi, usturoi, lamaie, rozmarin, patrunjel, cimbru, unt, vin, smantana, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente:  1 bucata muschi de vita 1½ kg cartofi 1 radacina patrunjel, curatata 1 radacina pastarnac, curatata 2 morcovi, curățați 2 catei usturoi, tocat 1 […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.