Tocană de Mânzat cu Legume – Gătită lent, această tocană permite ingredientelor să-și elibereze toate aromele, creând un amestec bogat și savuros care satisface orice poftă. Mânzatul, cunoscut pentru textura sa fragedă și gustul bogat, este o sursă excelentă de proteine, fier și vitamine B. Legumele adăugate în această rețetă, precum morcovii, cartofii și ardeii, […]
Friptura de curcan cu umplutura de branza
PrinteazaFriptura de curcan cu umplutura de branza
Ingrediente:
- 1 lingura otet
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 1 kg piept de curcan
- 1 legatura patrunjel
- 4 crengute cimbru
- 1 ceapa
- 4 linguri pesmet
- 200 g crema de branza
- 1 galbenus
- 350 ml supa
- 150 g smantana
- 3 linguri mustar
- 2 lingurite amidon sau intaritor
Preparare:
Friptura de curcan cu umplutura de branza: Amestecati otetul, 2 linguri ulei, sare, piper si boia.
Pregatiti carnea si ungeti-o cu amestecul de mai sus. Tocati ceapa si verdeata. Amestecati-le cu pesmetul, crema de branza, galbenusul, sarea si piperul.
Incingeti cuptorul la 180 grade. Intindeti amestecul pregatit peste carne rulati-o si fixati-o. Prajiti rulada in ulei, turnati supa si fierbeti totul la cuptor circa 1 ora.
Scoateti friptura din cuptor si lasati circa 10 minute sa se linisteasca. Amestecati smantana si mustarul, legati cu intaritor si condimentati.
Pentru garnitura: un buchet de legume sau cartofi cu unt.
Pofta buna!
Cafea la Aeropress: ghid complet pentru o cafea perfectă
Cafea la Aeropress: ghid complet pentru o cafea perfectă. Aeropress este un dispozitiv inovativ și portabil care folosește presiunea pentru a forța apa fierbinte prin cafeaua măcinată, creând o băutură similară cu espresso, dar cu un design și o metodă de preparare diferite. Aceasta metodă combină elemente din diverse tehnici de preparare a cafelei, oferind […]
Friptura de curcan cu ananas. O minunatie.
Ingrediente:
un ananas mijlociu, 8 felii piept de curcan, sare, piper, 4 linguri ulei de masline, 125 ml supa de carne, 125 ml smintana
Mod de preparare:
Ananasul se curata de coaja, se taie felii subtiri si se scoate miezul. Carnea se sareaza si se pipereaza, apoi se pune la prajit in ulei.
Se scoate si se pastraza la cald. In restul de ulei se prajesc feliile de ananas citeva min pe fiecare parte.
Se toarna supa si smantana, se introduc bucatile de carne si se lasa sa dea cateva clocote.