Mancare de legume la cuptor cu cascaval

Printeaza

Mancare de legume la cuptor cu cascaval din: dovlecel, ardei verde, ceapa, rosie, ou, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Mancare de legume la cuptor cu cascaval

  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 1 ou
  • putin cascaval
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Asezi intr-o tava un rand de dovlecei, unul de ardei, unul de ceapa.

Pre­sari deasupra caşcavalul ras (cantitatea în funcţie de preferinţă), sare, piper şi torni deasupra oul bătut.

Pui felii de roşii şi dai tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

Inainte de a pune în tavă dovleceii, i-am lăsat cu sare într-un bol, să se mai scurgă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.