Mancare scazuta de ardei copti cu rosii si busuioc

Printeaza

Mancare scazuta de ardei copti cu rosii si busuioc din: ardei graşi (capia), ceapă, usturoi, roşii bine coapte, ulei de floarea-soarelui, busuioc, sare.

Ingrediente:Mancare scazuta de ardei copti cu rosii si busuioc

  • 5-6 ardei graşi (capia)
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 4-6 roşii bine coapte
  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • 2-3 fire de busuioc
  • 1 linguriţă sare

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa, torni câteva linguri cu apă şi o laşi să fiarbă acoperit.

Coci ardeii şi îi cureţi de pieliţă şi de seminţe. îi speli şi îi tai felii.

Tai şi roşiile fetii. Pui ardeii peste ceapă, apoi adaugi roşiile, sare şi căţeii de usturoi netăiaţi.

Laşi să fiarbă până scade complet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.