Taitei cu varza, ceapa si cimbru
PrinteazaTaitei cu varza, ceapa si cimbru din: varză, tăiţei laţi, ceapă, ulei, piper, cimbru, sare.
Ingrediente:
- 1 varză mică
- 200 g tăiţei laţi
- 1 ceapă
- 6-7 linguri ulei
- piper
- cimbru
- sare
Mod de preparare:
Tai varza fideluţă, o sărezi şi o laşi 5 minute deoparte. In acest timp căleşti ceapa tăiată foarte mărunt, apoi adaugi varza frământată cu sarea.
O laşi la foc mediu în cratiţă cu capac, timp de 10 minute, apoi la foc mic încă 10 minute. Separat, fierbi tăiţeii în apă cu sare şi puţin ulei.
Ii scurgi, îi căleşti şi îi adaugi în varza călită. Condimentezi cu piper şi cimbru. Poţi corţâuma preparatul cu ardei iute.
Pofta buna!