Taitei cu varza, ceapa si cimbru

Printeaza

Taitei cu varza, ceapa si cimbru din: varză, tăiţei laţi, ceapă, ulei, piper, cimbru, sare.

Ingrediente:Taitei cu varza, ceapa si cimbru

  • 1 varză mică
  • 200 g tăiţei laţi
  • 1 ceapă
  • 6-7 linguri ulei
  • piper
  • cimbru
  • sare

Mod de preparare:

Tai varza fideluţă, o sărezi şi o laşi 5 minute deopar­te. In acest timp căleşti ceapa tăiată foarte mărunt, apoi adaugi varza frământată cu sarea.

O laşi la foc mediu în cratiţă cu capac, timp de 10 minute, apoi la foc mic încă 10 minute. Separat, fierbi tăiţeii în apă cu sare şi puţin ulei.

Ii scurgi, îi căleşti şi îi adaugi în varza călită. Condi­mentezi cu piper şi cimbru. Poţi corţâuma preparatul cu ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.