Cea Mai Bună Limonadă cu Turmeric – Rețeta Perfectă pentru Un Plus de Sănătate: Limonada cu turmeric este o băutură răcoritoare și sănătoasă, ideală pentru a te răcori în zilele calde și pentru a-ți întări sistemul imunitar. Combinând prospețimea acidulată a lămâilor cu proprietățile antiinflamatorii și antioxidante ale turmericului, această limonadă nu doar că îți […]
Muschi de vita umplut cu legume si ciuperci murate
PrinteazaMuschi de vita umplut cu legume si ciuperci murate din: muschi de vita, ciuperci, broccoli, ardei, ceapa, portocale, telina, lamaie, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- un kilogram de muşchi de vită
- un borcan de ciuperci murate
- 300 g broccoli
- doi ardei capia
- o ceapă
- 3 portocale
- o jumătate de ţelină
- o lămâie
- sare
- piper
- ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Muschi de vita umplut cu legume si ciuperci murate: Ceapa se curăţă de foi, se taie peştişori şi se pune într-un castron. Broccoli se fierb, se scurg de apă şi se taie în bucăţele mici. Ardeii capia se curăţă de seminţe, se spală şi se taie în cubuleţe.
Intr-o cratiţă se încinge ulei, se adaugă legumele tocate şi se călesc până când devin moi.
pun într-o strecurătoare, se lasă zece minute, apoi se amestecă bine cu ciupercile murate, sarea şi piperul. Muşchiul de vită se spală, se şterge şi se crestează la mijloc, încât să rezulte un fel de buzunar.
condimentează, se umple cu amestecul de legume şi se prinde cu scobitori, ca să nu iasă compoziţia.
aşază într-o tavă, se toarnă deasupra ulei şi se adaugă feliile de la două portocale. toarnă o cană de apă şi se introduce în cuptor.
coace la foc mediu timp de o oră, se scoate şi se lasă să se răcească puţin, apoi se serveşte.
serveşte cu o salată din ţelină rasă, amestecată cu suc de portocală, sare şi piper.
Poftă bună!
Cea Mai Bună Limonadă cu Turmeric