Deliciu cu cireşe
PrinteazaDeliciu cu cireşe
Ingrediente:
- 500 g cireşe
- sirop de cireşe
- 500 g brânză de vaci
- 250 g mascarpone
- 100 ml frişca
- 5 ouă
- 80 g zahăr
- 50 g amidon
- 300 g făină
- 25 g cacao
- 200 g unt
- 100 g zahăr
Preparare:
Frământă făina cu cacaua, zahărul, untul şi un ou. Lasă la rece. Amestecă brânza cu mascarpone şi frişca bătută.
Adaugă gălbenuşurile frecate cu zahăr şi amidon. într-o formă unsă întinde o foaie.
Pune amestecul de brânză şi coace, cam o oră. Serveşte cu cireşele opărite şi stropite cu suc.
Deliciu cu cireşe
Pofta buna!
Ce bine arata acest desert. Ia sa fac si eu.