Compot de Căpșuni cu Mentă din: capsuni, zahar, apa, frunze de menta, suc de lamaie, gheata. În zilele toride de vară, nu există nimic mai răcoritor și revigorant decât un compot de căpșuni proaspete cu un twist de mentă. Această rețetă simplă și reconfortantă îmbină dulceața căpșunilor cu prospețimea frunzelor de mentă pentru a crea […]
Reteta zilei: Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor
PrinteazaCiocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor din: ciocanele de pui, sare, piper, ardei iute, rosii cherry, ceapa, ardei gras, praz, ienibahar, ulei de masline, patrunjel, cimbru, sos worcestershire, ghimbir, usturoi.
Ingrediente:
- 10 ciocanele de pui
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 linguriță piper negru
- 1/2 ardei iute
- 8-12 roșii cherry
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- 2 fire praz
- ienibahar
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 1 lingura patrunjel
- 4 crengute de cimbru
- 1 lingurita sos Worcestershire
- 1/2 linguriță ghimbir ras
- 1 catel de usturoi
Mod de preparare:
Se taie ceapa, ardeiul gras, pătrunjel, roșii, ceapă verde și ardeiul iute.
Intr-o tava de cuptor adaugati 1 lingura de ulei de măsline, adauga restul de ingrediente si se amesteca bine.
Dati la rece câteva ore.
Incalziti cuptorul, dati apoi tava la 160C pentru 45 de minute.
In ultimele 5 minute mariti temperatura la 180C pentru a prinde crusta. Serviti preparatul cald.
Ciocanele de pui cu legume si cimbru la cuptor
Pofta buna!
Piept de Fazan cu Smochine și Bacon
Piept de Fazan cu Smochine și Bacon din: piept de fazan, bacon, smochine, ulei, sare, piper, rozmarin, vin. Pieptul de fazan învelit în bacon și gătit cu smochine este o rețetă sofisticată, ce oferă o experiență culinară remarcabilă prin contrastul său dulce-sărat. Această combinație îndrăzneață între delicatețea fazanului, aroma bogată a baconului și dulceața smochinelor […]
Maine fac si eu 🙂