Vânat la Grătar din: carne de vanat, ulei de masline, vin rosu sex, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper. Gătirea cărnii de vânat la grătar reprezintă o artă ce valorifică la maximum gusturile intense și texturile unice ale acestui tip de carne. Fie că preferați puiul de fazan, căprioara, mistrețul sau orice alt tip de vânat, […]
Reteta zilei: Tocana de legume pe pat de orez
PrinteazaTocana de legume pe pat de orez din: supa de legume, soia, naut, ceapa, telina, morcovi, dovlecel, sare, piper, chimen, marar, coriandru, suc de lamaie, orez.
Ingrediente:
- 5 cani supa de legume
- 1 cană bucati de soia
- 1 cutie năut
- 1 ceapa, tocata
- 1 telina, tocata
- 2 morcovi, tocati
- 1 dovlecel, tocat
- 1 linguriță de sare
- piper proaspat macinat, dupa gust
- 1/4 lingurita de chimen
- 1/2 cană mărar proaspăt tocat
- 1 lingura coriandru uscat
- sucul de la 1 lămâie
- 300gr orez
Mod de preparare:
Se încălzește supa si se toarna intr-un bol peste bucatile de soia, lasati 10 minute.
Scurgeti printr-o strecuratoare si tocati apoi bucatile de soia. Supa strecurata se adauga intr-o oala si se aduce la fierbere.
Adaugati bucatile de soia, nautul, telina, morcovii, ceapa, dovleceii, sare, piper, chimen și gatiti la foc mediu timp de 45 de minute.
Adaugati suc de lamaie, marar, coriandru si fierbeti pentru încă 20 de minute, neacoperit.
Între timp, fierbeti orezul al dente. Serviti tocana de legume cu orez.
Tocana de legume pe pat de orez
Pofta buna!
Nu prea-mi place tocana asta
Foarte buna tocanita