Piept de pui cu fasole verde si gogosari

Printeaza

Piept de pui cu fasole verde si gogosari din: piept de pui, fasole verde, gogoşari, vin alb, ulei de măsline, pătrunjel verde, cimbru, lămâie, sare.

Ingrediente:Piept de pui cu fasole verde si gogosari

  • 500 g piept de pui
  • 500 g fasole verde
  • 2 gogoşari
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 lingură cimbru
  • 1/2 lămâie
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl tai în felii groase şi le dai cu sare şi cimbru. Le pui într-un castron, le stropeşti cu zeamă de lămâ­ie şi le dai la rece.

După 1 oră, prăjeşti feliile de carne în ulei timp de 30-40 de minute şi le stropeşti din când în când cu vin. în timp ce friptura este la cuptor, cureţi fasolea, o rupi în bucăţi şi o pui la fiert.

Tai gogoşarii în felii subţiri şi îi înăbuşi într-o lingură de ulei de măsline şi puţină apă.

Serveşti friptu­ra alături de fasole cu pătrunjel verde tocat, iar feliile de gogoşari le foloseşti ca decor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.