Sos de capsuni cu galusti de albus

Printeaza

Sos de capsuni cu galusti de albus din: capsuni, albus, zahar, zeama de lamaie, menta.

Ingrediente :

  • 500 g capsuni
  • 5 albusuri
  • 150 g zahar tos
  • 150 g zahar cristal
  • zeama de la o lamaie
  • un fir de menta

 

Mod de preparare:

Sos de capsuni cu galusti de albus: Bateti albusurile spuma intr-un castron si turnati in ploaie zaharul tos pana ce se intaresc.

Puneti pe foc o oala cu apa si, cand clocoteste, faceti cu doua linguri galusti de albus si lasati-le sa fiarba patru minute, intorcandu-le la jumatatea timpului de fiert.

Lasati-le sa se scurga pe hartie absorbanta. Bagati capsunile sub un jet de apa rece, scurgeti-le, indepartati coditele si mixati fructele cu zeama de lamaie si zaharul cristal.

Varsati sosul de capsuni intr-un castron si puneti-l la rece.

Inainte de a-l servi, asezati peste sos galustile de albus si garnisiti-le cu frunzulite de menta.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cotlete de porc cu sos de ciuperci

Cotlete de porc cu sos de ciuperci din: cotlete, ciuperci, ceapa, smantana, unt, sare, faina, piper. Ingrediente: 4 cotlete fără os 300 g ciuperci o ceapă 2 linguri smântână 400 ml supă 30 g unt 2-3 linguri făină sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se aşază pe grătarul […]

 

Cotlete cu sos de ciuperci

Cotlete cu sos de ciuperci din: cotlete, ciuperci, ceapa, smantana, unt, sare, faina, piper. Ingrediente: 4 cotlete fără os 300 g ciuperci o ceapă 2 linguri smântână grasă 400 ml supă 30 g unt 2-3 linguri făină sare piper   Mod de preparare: Carnea se bate cu ciocanul special şi se aşază pe grătarul bine […]

 

Pui in sos de ciuperci

Pui in sos de ciuperci din: piept de pui, ceapa, usturoi, smantana, faina, ciuperci, ulei, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui o ceapă un căţel usturoi 350 ml smântână de gătit o lingură făină 10 ciuperci proaspete ulei sau unt pentru prăjit un cub concentrat de pui sare piper pătrunjel   Mod de preparare: Carnea […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.