Supa groasa de legume

Printeaza

Supa groasa de legume

Supa groasa de legume

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 150 g mazare
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 100 g fasole boabe
  • 1 ardei gras
  • 4 rosii
  • 1 telina
  • 100 g cascaval
  • 50 g paste tip melcisori
  • 1 legatura de patrunjel
  • piper,sare

Preparare:

Curăţă toate legumele şi spală-le bine în mai multe ape reci.

Pune la fiert în 1,51 apă, ceapa tocată mărunt, morcovii rondele, ardeiul gras, cubuleţe, ţelina dată pe răzătoarea mică.

Adaugă boabele de fasole înmuiate de cu seară şi mazărea. Potriveşte gustul de sare şi piper şi lasă pe foc să fiarbă vine legumele.

Când legumele sunt aproape fierte pune pastele şi dovlecelul tăiat cubuleţe. Parfumează cu verdeaţa tocată.

Serveşte supa fierbinte şi rade deasupra puţin caşcaval.

Supa groasa de legume

Supa groasa de legume.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de legume.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.