Peste cu legume, usturoi verde si verdeata
PrinteazaPeste cu legume si verdeata din: macrou, legume (după preferinţă – morcovi, ardei, conopidă, broccoli, ciuperci), ceapă verde, usturoi verde, verdeaţă, ulei, sare.
- 3 bucăţi de macrou
- legume (după preferinţă – morcovi, ardei, conopidă, broccoli, ciuperci)
- ceapă verde
- usturoi verde
- verdeaţă
- puţin ulei
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi legumele şi le secţionezi. Cureţi peştele şi îl tai în bucăţi potrivite. Ungi tigaia cu o lingură de ulei, aşezi întâi morcovii tăiaţi, apoi ardeiul, conopida, broccoli, ciupercile, verdeaţa şi la urmă peştele.
Presari puţină sare şi piper şi adaugi 100 ml apă. Acoperi tigaia şi o dai la cuptor pentru 30 de minute.
Nu trebuie să amesteci.
Poţi prepara mâncarea şi deasupra, pe focul de la aragar, dar la flacără mică. Serveşti peştele cu legume, cald.sau rece, cu verdeaţă presărată deasupra.
Peste cu legume, usturoi verde si verdeata
Pofta buna!