Muschi de vita cu avocado si sos salsa

Printeaza

Muschi de vita cu avocado si sos salsa din: muşchi de vită, lime, usturoi, chimion, piper roşu, sare, avocado,  sos salsa, ceapă verde, coriandru, tortillas sau lipii.

Muschi_de_vita_cu_avocado_si_sos_salsa

Ingrediente:

  • 450 g de muşchi de vită
  • 1 lime, tăiat pe jumătate
  • 2 căţei de usturoi, pisaţi
  • 1 lingură de chimion
  • 1/2 linguriţă de piper roşu
  • 1/2 linguriţă + 1 vârf linguriţă de sare
  • 1 bucată de avocado, tăiat cubuleţe
  • 1/2 ceaşcă de sos salsa
  • 1 ceapă verde tocată
  • 2 linguri de coriandru mărunţit
  • 8 tortillas sau lipii (cu diametrul de 15 cm), încălzite

Mod de preparare:

Pune într-un vas de gătit friptura, apoi stoarce o jumătate de lime pe o parte a acesteia. Freacă muşchiul de vită cu puţin usturoi.

Condimentează cu 1/2 lingură de chimion, 1/4 linguri­ţă de piper roşu şi 1/4 linguriţă de sare. întoarce bucata pe partea cealaltă şi repetă procedura cu ingredientele ră­mase. Lasă timp de 15 minute, la temperatura camerei.

Potriveste grillul la foc me­diu spre ridicat. Pentru o friptură bine pătrunsă, lasă la gătit circa 4 minute, pe fiecare parte. Apoi pune-o deoparte.

Amesteca într-un vas avocadoul, sosul salsa, ceapa, coriandrul şi puţină sare. Taie pieptul de vită în fâşii subţiri, aproximativ egale. Serveşte cu sos şi tortillas calde.

Muschi de vita cu avocado si sos salsa

Muschi_de_vita_cu_avocado_si_sos_salsa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.