Reteta zilei: Pulpa de miel cu miere si ghimbir

Printeaza

Pulpa de miel cu miere si ghimbir din: sos de soia, miere, ghimbir, ardei iute, pulpa de miel, ulei de canola, ulei de masline, ceapa verde, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1/3 ceasca sos de soia
  • 1/4 ceasca miere
  • 2 lingurite ghimbir
  • 3-4 ardei iuti, tăiati în felii subțiri
  • 1 pulpa de miel, dezosata
  • ulei de canola
  • 1 linguriță ulei de măsline
  • 4 legaturi de ceapa verde
  • sare si piper

Mod de preparare:

Amestecati sosul de soia, mierea, ulei de masline, ghimbirul ras, sare, piper și ardeiul iute intr-un bol mic.

Puneti carnea de miel intr-o punga mare, se toarna sosul peste carne si se inchide. Se agita foarte bine.

Dati la frigider cel putin 1 ora. Incalziti cuptorul la 150C. Scoateti carnea din punga si puneti intr-o tava cu gratar, uns cu ulei de canola.

Dati la cuptor 25-35 de minute, întorcând la jumătatea timpului de preparare.

Scoateți din cuptor, inveliti in folie 15 minute sa se odihneasca, feliati si serviti cu ceapa verde.

 

Pulpa de miel cu miere si ghimbir

Pulpa de miel cu miere si ghimbir

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata pulpa de miel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.