Rondele de vitel cu trufe

Printeaza

Rondele de vitel cu trufe din: rondele de viţel, slă­nină, trufe negre, sare fină, pătrunjel, ceapă mică, trufe albe, suc pasat.

 

Ingrediente: Rondele_de_vitel_cu_trufe

  • trei rondele de viţel,
  • slă­nină
  • trufe negre
  • trufe albe
  • sare fină
  • pătrunjel
  • ceapă mică
  • 2 linguri de suc pasat

Mod de preparare:

Se iau trei rondele de viţel, se scoate carnea de prisos, se împănează cu slă­nină, se adaugă trufe negre, sare fină, pătrunjel, ceapă mică, trufe albe şi se pune totul la fiert.

Când carnea este fiartă şi sosul bine degresat, se adaugă două linguri de suc pasat, se scade sosul, astfel încât să nu fie nici prea subţire, nici prea gros, şi se serveşte ca aperitiv.

Rondele de vitel cu trufe

Retete_RestauranteDeLux.ro_5

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.